Ciorba de loboda

de Constelatialeu in Ciorbe, 10 Apr 2013 | 1395 vizualizari

 

Chiar daca sunt carnivora declarata,imi plac si ''frunzele'',cand e sezonul lor...

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 50 g orez
  • 50 ml ulei
  • 6 legaturi de loboda
  • 1l bors
  • 200 ml rosii cu ardei ( din camara mea)
  • 1 lingura delikat legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Se curata si se spala loboda, apoi se taie mai mica. Ceapa se taie marunt, morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea mica, orezul se spala. Se incinge uleiul si se pune la calit ceapa, morcovul, pastarnacul si orezul, cca 5 minute, se toarna 3 l apa si pune o lingura de delikat legume, se lasa sa dea in fiert, apoi se adauga loboda. Se mai lasa la fiert cca 1/2 ora, dupa care se adauga rosiile cu ardei si borsul. Se mai lasa la fiert 10 minute.


Eu o prefer rece si cu ceapa.

 

TIPS-URI

1

cand caliti ceapa adaugati 1/2 lingurita sare

2

la final am adaugat si leustean

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.04.2013, 21:51

Bunaaa si imi place...

diaconta 1

11.04.2013, 09:12

Nu am mancat,dar mi-a spus mama ca e foarte buna la gust

Constelatialeu 1

11.04.2013, 09:35

Gusturile nu se discuta,dar chiar este buna,imie imi place mult.E foarte buna daca o acresti cu zarzare sau bulion de zarzare.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda rosie