Ciorba de loboda

de ralu_ca in Ciorbe, 1 Mai 2014 | 6252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • multe legaturi de loboda
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 buc ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • zarzavat(rosii si ardei)
  • 2 oua
  • bulion zarzare
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • putin orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am tocat ceapa uscată mărunt si morcovul și am pus la călit cu ulei într-o oală. Am taiat mărunt și ceapa verde și am pus și peste ceapa uscată. Am calit totul pentru 2-4 minute, apoi am adaugat un pahar de apă.

Am curatat cartofii și taiat cubulete si i-am adaugat in oala, apoi zarazavatul de ciorbă si se adaugă apă astfel încât să fie legumele acoperite în întregime. Se fierb approx 20-30 minute până când cartofii sunt fierți.

Dupa aceea am turnat apa, am pus si orezul, iar când dă în clocot, adaug frunzele de lobodă, spălate bine în prealabil.

Când loboda s-a fiert approx 10-15 minute, adăug bulionul de zarzare si cand da in clocot, bat ouale si le adăugam la ciorbă.

 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

01.05.2014, 21:40

Imi place ciorba de loboda

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:34

laura_n 1

02.05.2014, 17:26

biig like! ador ciorba asta cum e bulionul de zarzare ca salivez deja)

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda