Ciorba de loboda cu omleta

de Lau in Supe/Ciorbe, 28 Mar 2014 | 1870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda rosie
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • omleta
  • 3 oua
  • sare
  • marar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu omleta:

Loboda o spalam bine,dupa care o tocam marunt,


Curatam ceapa,morcovul,telina.ardeiul dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare,


Intr-o oala adaugam putin ulei calim putin ceapa,dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa,adaugam ardeiul,telina si loboda,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam apa,acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min dupa care adaugam mararul,leustea si condimente dupa gust,mai lasam sa fiarba cca 5 min dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie,


Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare,adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam


Intr-o tigaie adaugam putin ulei,adaugam ouale inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia,gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara,


Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin dupa care o taiem fasii,si adaugam in ciorba,


La final adaugam patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

28.03.2014, 17:33

multumesc

- TABITA - 1

28.03.2014, 22:03

Lau 1

29.03.2014, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana