Ciorba de loboda cu omleta

de Lau in Supe/Ciorbe, 28 Mar 2014 | 6758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda rosie
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • omleta
  • 3 oua
  • sare
  • marar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu omleta:

Loboda o spalam bine,dupa care o tocam marunt,

Curatam ceapa,morcovul,telina.ardeiul dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare,

Intr-o oala adaugam putin ulei calim putin ceapa,dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa,adaugam ardeiul,telina si loboda,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam apa,acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min dupa care adaugam mararul,leustea si condimente dupa gust,mai lasam sa fiarba cca 5 min dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie,

Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare,adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam

Intr-o tigaie adaugam putin ulei,adaugam ouale inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia,gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara,

Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin dupa care o taiem fasii,si adaugam in ciorba,

La final adaugam patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu omleta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda