Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

de Sidy in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 2874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 2-3 catei usturo
  • i150 g carnati de casa afumat
  • smantana
  • zeama de varza murata
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata:

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.


Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.Se lasa sa fiarba.


Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul. Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.


Ceapa rosie se arunca. Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia. Se serveste cu smantana si ardei iute.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

vanilla 1

04.11.2010, 13:14

Sylvia 1

04.11.2010, 16:30

F interesanta reteta, suna bine

mariadan 1

04.11.2010, 18:45

vai buna sant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca