Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Carnea se toaca.
Legumele se curata, spala si toaca marunt. Morcovul dat pe razatoare.
Compozitia pentru perisoare. Peste carnea tocata am pus o ceapa mica tocata marunt, orezul, verdeturile, sarea si piperul (dupa gust) plus cele trei oua. Am mestecat bine pana ce toata compozitia a fost omogenizata bine. Din aceasta compozitie se fac perisoarele.
Paralel cu acest prim pas, pe aragaz se pune intr-o cratita apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocteasca se pun zarzavaturile: ceapa, morcovul, ardeiul. Cand acestea au fiert pe jumatate se pun si perisoarele la fiert.
Incerc perisoarele daca s-au fiert (tinand cont ca ele contin si orez). Cand consideram ca acest lucru s/a intamplat, adaugam rosiile taiate. Optional se pune si suc de rosii.
Dupa ce si acestea au fiert se adauga zeama de varza. Se potriveste cu ce mai e necesar.( avand zeama de varza, aceasta are un surplus de sare). Se adauga leustean.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult