Ciorba de perisoare

de alilianaa in Ciorbe, 26 Ian 2013 | 986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata( de porc)
  • 4 cepe
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 1 l zeama de varza
  • rosii( cat pret de 3)- eu am pus congelate
  • o ceasca de orez
  • verdeturi
  • sare, piper
  • 3 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Carnea se toaca.


Legumele se curata, spala si toaca marunt. Morcovul dat pe razatoare.


Compozitia pentru perisoare. Peste carnea tocata am pus o ceapa mica tocata marunt, orezul, verdeturile, sarea si piperul (dupa gust) plus cele trei oua. Am mestecat bine pana ce toata compozitia a fost omogenizata bine. Din aceasta compozitie se fac perisoarele.


Paralel cu acest prim pas, pe aragaz se pune intr-o cratita apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocteasca se pun zarzavaturile: ceapa, morcovul, ardeiul. Cand acestea au fiert pe jumatate se pun si perisoarele la fiert.


Incerc perisoarele daca s-au fiert (tinand cont ca ele contin si orez). Cand consideram ca acest lucru s/a intamplat, adaugam rosiile taiate. Optional se pune si suc de rosii.


Dupa ce si acestea au fiert se adauga zeama de varza. Se potriveste cu ce mai e necesar.( avand zeama de varza, aceasta are un surplus de sare). Se adauga leustean.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

26.01.2013, 21:06

Buna,mai ales ca-i acrita cu zeama de varza !

alilianaa 1

26.01.2013, 21:33

Va multumesc frumos. Imi place sa gatesc pentru ca la masa la noi nu exista oameni mofturosi

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec