Ciorba de perisoare

de Alina26 in Ciorbe, 17 Apr 2013 | 1650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartof
  • o bucata de telina verde
  • 2 morcovi
  • 300g sos de rosii
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar uscat
  • leustean uscat
  • o jumatate de ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

1.Punem o oala cu apa pe foc.Curatam legumele,le spalam,le tocam si le punem la fiert cu putina sare si ulei.


2.Pregatim perisoarele:punem intr-un bol carnea,oul,orezul,sare,piper,marar,patrunjel si mestecam.Facem perisoarele si apoi le punem rand pe rand in oala cu legume.Lasam la foc pana se fierb perisoarele.


3.Cand s-au fiert perisoarele,adaugam sosul de rosii,patrunjelul,leusteanul si mai lasam sa dea un clocot.


Pofta mare!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.04.2013, 20:48

Ce imi place ciorba de perisoare!

Alexandra Elena 1

19.04.2013, 23:24

imi place

Alina26 1

20.04.2013, 13:12

va multumesc pentru aprecieri!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi ca la bunica