Ciorba de perisoare

de nacularisa in Supe/Ciorbe, 13 Mai 2014 | 1180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui tocat,
  • 1 ou,
  • gris,
  • sare,piper,
  • 1/2 ceapa,
  • 1 legatura patrunjel proaspat,
  • 1 morcov,
  • 1/2 ardei rosu,
  • 1 ceapa,
  • 1 lg bulion,
  • 1 lg zarzavat,
  • 3-4 lg orez fiert,
  • 1 cub maggie de gaina,
  • 1 + 1/2 lg bors knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem la fiert intr-o oala ,in cantitatea de apa dorita, o bucata cu os cu carne de pui de casa(pt a fi mai gustosa) si cu putina sare


Intre timp pregatim amestecul de carne pt perisoare,amestecand 500 g piept cu aproape o legatura de patrunjel tocat(restul il presaram la final in ciorba),sare si piper dupa gust,cu oul si 1/2 ceapa tocata f marunt si daca este prea moale compozitia(nu poate fi modelata) punem f putin gris,pt ca intareste(atentie sa nu punem prea mult).Gustam putin si daca e suficient de condimentata,o lasam deoparte


Cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovul,ardeiul si ceapa tocate marunt si le lasam sa fiarba impreuna cu carnea pana cand aceasta e fiarta


Ulterior,scoatem bucata de pui din oala si adaugam bulionul,zarzavatul si cubul maggie si putina sare


Separat fierbem orezul si gand este fiert il scurgem si il lasam deoparte.


Cand legumele sunt fierte,ne umezim mainile si formam bilute din compozitie,perisoarele,si le punem in oala.Putem sa le punem pe toate sau nu.Din aceasta cantitate mi-au iesit cca 40.Si punem praful de bors knorr


Asteptam 15'-20' ca sa fim siguri ca sunt fierte,oricum luam una si o taiem pt a verifica daca sunt sau nu fierte.


La final adaugam orezul,patrunjelul si leusteanul tocat si oprim focul.

 

TIPS-URI

1

a fost prima data cand am facut perisoare si mi-au iesit f gustoase si nici nu s-au crapat la fiert :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nacularisa 1

13.05.2014, 16:17

Ms

alilianaa 1

13.05.2014, 21:41

tare buna..

Rocsi 1

14.05.2014, 11:03

Mmm vin la o portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare