Ciorba de perisoare a la grec

de babi5 in Ciorbe, 21 Sep 2013 | 2259 vizualizari

 

Azi am facut o ciorbita buna tare si catitativ multa ..fiindca Duminica nu gatesc de ani de zile numai in cazuri de urgenta ...Am facut intr-o oala de 6 litri .

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1/2 telina
  • 3 ardei
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 600 gr carne tocata
  • 150 gr orez
  • 200 gr smintina
  • piper
  • rosii
  • sare
  • foi de dafin
  • vegeta
  • frunze de telina
  • 50 ml ulei
  • bors magic
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare a la grec:

Am curatat zarzavatul,ardeii si ceapa le-am spalat bine si apoi le-am tocat.


Intr-o oala de 6 l. am pus uleiul si am adaugat zarzavatul lasind sa se caleasca usor ,apoi am adaugat apa calda ,foaia de dafin si am potrivit de sare ,vegeta si piper lasind sa fiarba .


Intre timp intr- un castron am pus carnea tocata am adaugat sare, piper si albusul de la cele doua oua, am adaugat 0, 75 gr orez pe care l-am spalat din timp.


Am amestecat totul bine apoi am modelat cu palmele umede perisoarele.


Le-am adaugat in oala si am lasat sa fiarba,aproape de terminare, am adaugat si rosiile taiate marunt si restul de orez .


Intr-un castron am golit smintina din cutie, am adaugat galbenusurile, am amestecat bine ,apoi cu un polonic luam din oala zeama si punem peste mestecind continuu,compozitia astfel obtinuta o punem peste ciorba ,potrivim cu bors cit de acra o dorim si asezonam cu frunze de telina.


Ciorbita este gata.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Cine mai doreste smintina poate adauga

2

ardeiul iute este nelipsit

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

23.09.2013, 17:27

alina26

babi5 1

23.09.2013, 17:27

privatelaura

babi5 1

23.09.2013, 17:28

MotanLaOale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare