Ciorba de perisoare a la grec

de Rahela Velicu in Ciorbe, 10 Oct 2016 | 5896 vizualizari

 

Astazi am fost foarte vrednicuta, am facut o ciorba gustoasa, placinta si mai urmeaza ceva :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 2 oua
  • 50 g otet
  • 100 ml ulei
  • 200 g smantana
  • 50-60 g orez
  • patrunjel
  • telina
  • leustean
  • sare
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare a la grec:

Mai intai taiem ceapa si ardeiul, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Le punem la calit in ulei, dar nu le lasam sa se prajeasca ci doar sa se inmoaie, aprox.7-8 min.

Adaugam apa si lasam la fiert 25 de minute. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea cu ouale si adaugam patrunjel tocat marunt pentru un plus de savoare.

Punem otetul intr-o farfurie, trecem palmele prin otet si formam perisoarele. Punem perisoarele in ciorba clocotita si le lasam la fiert. Adaugam si orezul. Potrivim cu sare si sare de lamaie dupa gust.

Cand sunt fierte perisoarele, adaugam leustean si telina tocate. Smantana o amestecam cu un polonic de ciorba, o diluam si o punem in toata ciorba. Stingem focul si lasam la racit. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare a la grec" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec