Ciorba de perisoare cu bors

de nadina73 in Ciorbe, 2 Mai 2010 | 4086 vizualizari

 

grozav de buna si de racoroasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri orez
  • 1 litru bors casa
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 feliuta telina
  • patrunjel verde
  • 2 cuburi knorr costita afumata
  • 1 ceapa
  • 3-4 oua
  • 200 smantana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu bors:

Se curata morcovul,patrunjelul si telina si se taie bucatele apoi se pun sa fierba in apa cu sare si ceapa intreaga si cuburile de knor(i da o arama foarte buna,nu e sanantos........

Carnea tocata foarte fin se amesteca bine cu sare piper si 1-2 oua si se ameteca bine,dupa care se fac perisoare mici in mana si se pun in ciorba

Se lasa sa fierba la foc potrivit aproximativ 20-25 minute apoi se pun e orezul spalat si se mai lasa sa fierba 7-8- minute dupa care se pune borsul se mai da 2-3 clocote si apoi se stinge focu

2 oua se fat bine cu putina sare apoi se ameteca cu smantana si se pune peste ciorba cand aceasta este putin racita si patrunjel verde

Se serveste cu ardei piscos(daca va place,la noi numai sotu il mananca)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de perisoare cu bors-0
Ciorba de perisoare cu bors-1
Ciorba de perisoare cu bors-2
Ciorba de perisoare cu bors-3
Ciorba de perisoare cu bors-4

COMENTARII (15)

adry88

adry88 1

18.05.2011, 21:51

florylau

florylau 1

11.05.2014, 23:47

ASTA E CIORBA DE PERISOARE DIN SPANIA -mai d na draga ati incurcat cd ,spanioli nu fac asa ceva nu inventati mancaruri ce nu exista in spania sau nu am inteles eu bine ca e clasificata ca mancare spaniola

nadina73

nadina73 1

28.05.2014, 15:11

florylau cred ca nu cunosti albafetu,ori ai lipsit de la ore.Unde specifica ca este mancare spaniola?NU ESTE PRIMUL COMENTARIU DE GENUL ACESTA PE CARE IL FACI LA RETETELE MELE.Fata/feteie esti total paralela.Daca ai fi cu adevarat o persoana demna si cinstita ti-ai pune poza sa te vada toata lumea.Lucrezi sub identitate falsa,,,,,RUSINE SA-TI FIE

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!