Ciorba de perisoare cu bors

de nadina73 in Ciorbe, 2 Mai 2010 | 4214 vizualizari

 

grozav de buna si de racoroasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri orez
  • 1 litru bors casa
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 feliuta telina
  • patrunjel verde
  • 2 cuburi knorr costita afumata
  • 1 ceapa
  • 3-4 oua
  • 200 smantana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu bors:

Se curata morcovul,patrunjelul si telina si se taie bucatele apoi se pun sa fierba in apa cu sare si ceapa intreaga si cuburile de knor(i da o arama foarte buna,nu e sanantos........


Carnea tocata foarte fin se amesteca bine cu sare piper si 1-2 oua si se ameteca bine,dupa care se fac perisoare mici in mana si se pun in ciorba


Se lasa sa fierba la foc potrivit aproximativ 20-25 minute apoi se pun e orezul spalat si se mai lasa sa fierba 7-8- minute dupa care se pune borsul se mai da 2-3 clocote si apoi se stinge focu


2 oua se fat bine cu putina sare apoi se ameteca cu smantana si se pune peste ciorba cand aceasta este putin racita si patrunjel verde


Se serveste cu ardei piscos(daca va place,la noi numai sotu il mananca)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

18.05.2011, 21:51

florylau 1

11.05.2014, 23:47

ASTA E CIORBA DE PERISOARE DIN SPANIA -mai d na draga ati incurcat cd ,spanioli nu fac asa ceva nu inventati mancaruri ce nu exista in spania sau nu am inteles eu bine ca e clasificata ca mancare spaniola

nadina73 1

28.05.2014, 15:11

florylau cred ca nu cunosti albafetu,ori ai lipsit de la ore.Unde specifica ca este mancare spaniola?NU ESTE PRIMUL COMENTARIU DE GENUL ACESTA PE CARE IL FACI LA RETETELE MELE.Fata/feteie esti total paralela.Daca ai fi cu adevarat o persoana demna si cinstita ti-ai pune poza sa te vada toata lumea.Lucrezi sub identitate falsa,,,,,RUSINE SA-TI FIE

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec