Ciorba de post

de dantes in Ciorbe, 4 Apr 2014 | 2864 vizualizari

 

Buna pentru cei care tin post.

 

INGREDIENTE

  • 100 g taitei de post fara ou
  • 1 ceapa,1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1/2 conopida mica
  • 1 patrunjel radacina
  • 50 ml.ulei
  • 50 ml.suc de rosii
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post:

Legumele se taie se spala si se taie marunt.

In oala care pregatim ciorba punem uleiul la incins si se caleste in el ceapa,ardeiul gras si morcovul,Cand ceapa a devenit sticloasa si ardeiul si morcovul s-au inmuiat adaugam deasupra 2 litri de apa,telina,patrunjelul si conopida,

Cand sunt aproape fierte adaugam sucul de rosii,taiteii si sare si o mai lasam sa dea cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, dreasa cu smantana si acrita cu moare