Ciorba de salata

de La Ancuta in Ciorbe, 24 Ian 2011 | 1576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii bacon
  • cateva bucati carnat de casa afumat
  • 2 capatani salata
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 galbenus
  • 3 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Spalam salata si o taiem bucati.


In oala in care vom face ciorba punem carnatul si baconul taiat bucatele la prajit in 2 linguri de ulei.


Dupa ce s-au prajit putin adaugam ceapa si calim pana devine translucida.


Adaugam salata si mai calim putin pana se inmoaie apoi adaugam apa, cat sa acopere bine salata. Lasam la fiert.


Separat batem bine cele 3 oua cu sare si le punem apoi intr-o tigaie in care am incins putin ulei. Prajim o omleta pe care o scoatem apoi pe o farfurie si o taiem bucatele.


Amestecam galbenusul cu smantana si laptele iar cand salata este fiarta adaugam cate un polonic de ciorba in amestecul de smantana cu ou, pana ajunge la temperatura ciorbei din oala.


Adaugam in ciorba omleta si usturoiul pisat si potrivim de sare.


Tragem oala de pe foc si adaugam oul cu smantana, in fir subtire, amestecand continuu.


Mai punem pe foc sa dea un clocot iar apoi stingem focul.


Se serveste calda, acrita cu zeama de lamaie sau otet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

25.01.2011, 08:37

buna buna

divainbucatarie 1

25.01.2011, 09:20

mamaieelena 1

25.01.2011, 23:59

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui