Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Salata se spala bine si se taie solzisori
Se curata usturoiul, se piseaza si se pune la calit in putin ulei
Cand isi capata o culoare aurie se adauga salata si se mai caleste pt 5 minute
Se adauga laptele, apa, si sarea si se mai lasa la fiert pt 15-20 minute, insa supravegheata sa nu "fuga" in foc
Se verifica daca este fiarta salata si se opreste
Separat intr-un bol se mixeaza ouale cu smantana si iaurtul
Se drege ciorba cu compozitia respectiva, se mai adauga sare dupa gust si este gata
POFTA BUNA
1
bunica mea este unguroaica si ii place sa mai adauge slanina prajita, taiata cubulete si omleta tare la fel taiata cubulete, bineinteles este optional
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult