Ciorba de sfecla rosie

de vero_closca in Ciorbe, 19 Iun 2010 | 7532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii mai mari sau 4 mai mici
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 mana fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac sau telina
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 500ml bors
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

se curata,se spala si se taie legumele dupa preferinta.se pun la calit intr-o oala ceapa,morcovul,pastarnacul si cand s-au inmuiat putin se toarna 2-3 l de apa,se adauga cartofii,fasolea verde,dovlecelul si ardeiul.cand dau in clocot se adauga si sfecla rosie impreuna cu rosiile taiate felii.se lasa sa fiarba bine si spre final se acreste cu borsul fiert separat,se potriveste gustul de sare si piper.


se serveste cu patrunjel tocat deasupra!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Julie 1

19.06.2010, 12:46

Nu am facut niciodata,dar cred ca e delicioasa. Eu mananc sfecla rosie in salate, are fier si cum ne trebe...

Rocsi 1

19.06.2010, 16:33

mama fetelor nu stiti cat e de buna cirba de sfecla...eu cand fac manc pana nu mai pot

jolygina 1

20.06.2010, 12:20

nu am mancat niciodata ,eu am mancat decat salata de sfecla rosie ,dar cred ca-i buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec