Ciorba de sfecla rosie cu cartofi

de oanapl in Ciorbe, 23 Feb 2017 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati sfecla rosie fierte in coaja
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac
  • 8 cartofi
  • 4 linguri rosii cuburi decojite in sos de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean uscat
  • marar verde
  • patrunjel uscat
  • bors
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu cartofi:

Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete. Daca doresti, poti sa o tai cubulete (sau sa o dai pe razatoarea mare) si o pui la fiert cruda impreuna cu restul legumelor.

Cureti toate legumele si le speli bine.

Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.

Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi (sau le tai cuburi) si adaugi o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.

Adaugi sfecla rosie si rosiile din conserva, pui capacul si lasi sa fiarba la foc mic pana cand cartofii sunt fierti.

Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata, adaugi bors de putina (sau bors la plic) dupa gust, iar la sfarsit, pui verdeata tocata marunt.


Ciorba se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

oanapl 1

26.02.2017, 12:59

kytz 1

27.02.2017, 18:53

Bun, bun!

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:23

Doar sfecla poate da asemenea culoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

ieri la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

Desert bezele Panda

de RODIMUR 7

pe 20.09 la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

pe 19.09 la 21:14

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''