Ciorba de vacuta

de Bunica in Ciorbe, 7 Iun 2009 | 5367 vizualizari

 

O ciorba pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 500g. cap de piept de vacute sau de manzat
  • 1 morcov
  • 1pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 3-4 cepe mari sau4-5 linguri de suc de rosii
  • fidea
  • 300 ml. bors
  • 1 ou
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se spala carnea. Se taie in bucati mici si se pune la fiert. Intotdeauna cand fac o ciorba cu os, dupa ce a dat primul clocot, arunc apa si pun alta. Aveti grija ca osul sa fie mai mic ,ca sa fiarba repede. In timpul fierberii se ia spuma care se formeaza.


Intre timp se curata zarzavatul si se taie marunt. Cand carnea este aproape fiarta se adauga zarzavatul. Se fierbe aproximativ 20 min., se adauga rosiile taiate cubulete sau sucul de rosii. Dupa 10 min. se adauga borsul, care a fost fiert inainte, si fideaua .


Ciorba este gata cand carnea este bine fiarta.


La sfarsit se adauga oul batut. Se bate oul intr-un castronel si se toarna in ciorba amestecand , ca sa nu se stranga intr-un singur loc. Se lasa ciorba sa se racoreasca si apoi se adauga leusteanul taiat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu capsuni
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta