Ciorba de vacuta

de madi_marin in Ciorbe, 20 Feb 2010 | 9539 vizualizari

 

Nu mai facusem de mult timp din cauza faptului ca vita trebuie fiarta ore in sir, dar....de pofta....am facut-o si pe-asta....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita cu putin os
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 conserva mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 mana de taitei
  • bors la plic cu smantana
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu tot cu zeama din conserva, taiteii, pasta de tomate dizolvata in putina apa si se mai lasa cam 15 minute pe foc. Dupa asta se potriveste gustul cu bors si delikat. Cand dam oala de pe foc adaugam leusteanul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sylvia 1

21.02.2010, 12:11

Imi plac ciorbitele tale

madi_marin 1

21.02.2010, 12:17

Sylvia...te invit la o portie, tocmai am incalzit-o ca vin musafirii.....si mai facem un locsor si pentru tine cu mare placere....

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 10:14

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta