Ciorba de vacuta

de madi_marin in Ciorbe, 20 Feb 2010 | 9243 vizualizari

 

Nu mai facusem de mult timp din cauza faptului ca vita trebuie fiarta ore in sir, dar....de pofta....am facut-o si pe-asta....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita cu putin os
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 conserva mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 mana de taitei
  • bors la plic cu smantana
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu tot cu zeama din conserva, taiteii, pasta de tomate dizolvata in putina apa si se mai lasa cam 15 minute pe foc. Dupa asta se potriveste gustul cu bors si delikat. Cand dam oala de pe foc adaugam leusteanul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sylvia 1

21.02.2010, 12:11

Imi plac ciorbitele tale

madi_marin 1

21.02.2010, 12:17

Sylvia...te invit la o portie, tocmai am incalzit-o ca vin musafirii.....si mai facem un locsor si pentru tine cu mare placere....

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 10:14

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta