Ciorba de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 8347 vizualizari

 

Am dorit o ciorbita mai usoara ,dar cu carne ...Simpla dar extraordinar de gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 500 carne vacuta
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 2 cartofi
  • 1 cana mazare verde 
  • 1 ardei  iute
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie - zeama 
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu legume:

Carnea se spala , se portioneaza cuburi . Legumele se curata , se spala si se taie ce forma doriti .

Carnea si legumele se prajesc usor in ulei 3-4 min . Se pun aprox 3l apa , sare +mazarea verde si se fierb cam 40 min . Se acreste cu zeama de lamaie dupa gust . Asezonati cu patrunjel verde si  ardei iute.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

12.01.2011, 01:17

Mena pentru tine am pus separat , tu vii la masa , negresit

mihaelar63 1

12.01.2011, 01:20

Teo draga , de cate ori gatesc ceva colorat , instantaneu ma gandesc la tine cat de mult iti plac culorile

lavinia_dumitru 1

10.11.2011, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume si galuscute