Ciorba de varza cu carnita de porc

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 8095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 300g carne slaba de porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o radacina mica de telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 500ml suc de rosii
  • sare
  • 1 lingurita rasa sare de lamaie
  • 1 crenguta cimbru
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carnita de porc:

Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund.


Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Restul de legume se curata, se spala si se taie cubulete si se pun si ele la fiert langa carne .Cand sunt fierte pe jumatate se pune si varza iar dupa 5-10 minute de fiert se toarna si sucul de rosii.


Se lasa sa fiarba bine apoi se potriveste de sare si se adauga crenguta de cimbru.


Se opreste focul iar cimbrul se inlatura dupa 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

14.04.2010, 00:55

consuelamocanu2000 1

05.12.2010, 09:57

foarte buna dar nu inteleg de ce mai pui cartofi daca e de varza

vero_closca 1

05.12.2010, 20:27

asa se face la noi in sat...cred ca e mai hranitoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana