Ciorba de varza cu carnita de porc

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 8009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 300g carne slaba de porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o radacina mica de telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 500ml suc de rosii
  • sare
  • 1 lingurita rasa sare de lamaie
  • 1 crenguta cimbru
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carnita de porc:

Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund.


Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Restul de legume se curata, se spala si se taie cubulete si se pun si ele la fiert langa carne .Cand sunt fierte pe jumatate se pune si varza iar dupa 5-10 minute de fiert se toarna si sucul de rosii.


Se lasa sa fiarba bine apoi se potriveste de sare si se adauga crenguta de cimbru.


Se opreste focul iar cimbrul se inlatura dupa 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

14.04.2010, 00:55

consuelamocanu2000 1

05.12.2010, 09:57

foarte buna dar nu inteleg de ce mai pui cartofi daca e de varza

vero_closca 1

05.12.2010, 20:27

asa se face la noi in sat...cred ca e mai hranitoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Zeama de pui de tara