Ciorba de varza cu carnita de porc

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 7767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 300g carne slaba de porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o radacina mica de telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 500ml suc de rosii
  • sare
  • 1 lingurita rasa sare de lamaie
  • 1 crenguta cimbru
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carnita de porc:

Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund.

Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Restul de legume se curata, se spala si se taie cubulete si se pun si ele la fiert langa carne .Cand sunt fierte pe jumatate se pune si varza  iar dupa 5-10 minute de fiert se toarna si sucul de rosii.

Se lasa sa fiarba bine apoi se potriveste de sare si se adauga crenguta de cimbru.

Se opreste focul iar cimbrul se inlatura dupa 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

nadina73

nadina73 1

14.04.2010, 00:55

consuelamocanu2000

consuelamocanu2000 1

05.12.2010, 09:57

foarte buna dar nu inteleg de ce mai pui cartofi daca e de varza

vero_closca

vero_closca 1

05.12.2010, 20:27

asa se face la noi in sat...cred ca e mai hranitoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!