Ciorba de varza cu os garf afumat si orez

de mihaelar63 in Ciorbe, 29 Noi 2015 | 1181 vizualizari

 

Nu au nu stiu cata carne oasele garf [https://dexonline.ro/lexem/garf/22805] afumate dar sunt ideale pentru a da gust bun unei ciorbe de varza sau fasole .

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 1 os garf afumat 1 ceapa galbena
  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 3 linguri orez
  • 1 lingura pasta ardei cu telina
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • 1 pahar bukion rosii
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 crenguta uscata de cimbru
  • sare
  • smantana -acultativ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu os garf afumat si orez:


  1. Osul afumat se spala si se pune la fiert in 3 l apa .

  2. daca este nevoie se spumeaza cu ajutorul unei palete sau a unei site mici de ceai [ pe care o folositi doar in acest scop].

  3. Legumele se spala si se curata.

  4. La oala clocotinda se aduga ceapa uscata intreaga si morcovii taiati rondele. Se mai pun pastele de ardei, mararul si cimbru.

  5. Dupa 20 minute cand morcovii sunt patrunsi se aduga si varza taiat fideluta si orez.

  6. 10 minute sunt suficiente verzei sa se fiarba.

  7. In acest moment se acreste cu bulion si se sareaza daca este nevoie.

  8. Serviti ciorba decorata cu marar verde si codite de ceapa verde.

  9. Noi am servit cu ridichi ceapa verde si ardei iute.

  10. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Oasle afumate sunt foarte sarate .Adugati sare doar la sfarsit dace este necesar .

2

Doritorii pot pune si smanatna in ciorba de varza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu os garf afumat si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Adele 1

01.12.2015, 07:32

Catalina L 1

02.12.2015, 14:41

vreau o portieeeeeeeeeeeeee

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:02

Buna ciorbica si eu folosesc oase garf

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz