Ciorba de vitel

de Cris2711 in Ciorbe, 19 Ian 2013 | 1550 vizualizari

 

Ca imi plac supele si ciorbele nu mai este un secret;)azi am facut o ciorbita dupa placul meu si cu o inspiratie din ciorbita actula a lui Medi si cea postata de ea mai demult cu carne de vitel,a iesit .....SUPER.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de circa 0,500 gr. carne macra de vitel
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 morcovi
  • frunze de telina dar si un sfert de radacina
  • 1 ceapa
  • 4-5 cartofi mijlocii
  • 3 rosii
  • o doza de suc de rosii
  • o mana de taitei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei de masline
  • dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel:

Carnea macra de vitel se taie cubulete.Intr-o oala de 5 l am pus lingura de ulei de masline si am calit ceapa taiata marunt,apoi am stins cu apa,am adaugat carnea ,restul de apa,circa 3 l, si am lasat-o la fiert ,la foc mediu.Se lasa sa dea in clocot,apoi se indeparteaza spuma de deasupra.


Se lasa la fiert circa 45 de minute,intre timp pregatim legumele.


Se taie toate cubulete.Se adauga in oala si cand s-au fiert pe jumatate ,se adauga si cartofii taiati cubulete.Dupa un sfert de ora se adauga si sucul de rosii.Se adauga sare si piper dupa gust.Am adaugat si taiteii,fierti ,in prealabil.


Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel sau leustean.


Se serveste si cu smantana ,eu am ales de aceasta data varianta fara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

diaconta 1

19.01.2013, 22:07

ce ciorbita buna ai facut Crisulina

ANNA_46 1

19.01.2013, 22:54

Mmmm.... ce buna ciorbica

Cris2711 1

20.01.2013, 11:03

Caro te astept si dau cu drag,Delia multumesc,Dia vrei?te astept,Anna mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel