Ciorba de vitel cu boabe

de mihaelar63 in Ciorbe, 10 Oct 2016 | 3312 vizualizari

 

 Adica un fel de taraneasca simplificata cu boabe noi de fasole si boabe de mazare verde . Tocmai am fiert fasole noua pentru iarna [ o pun la congelator ], dintr-aceia cu bobul untos . M-am gandit ca sa prepar o ciorba taraneasca care s-a tranformat pana la urma doar de boabe !!!! Am preparat aceasta bunatate de ciorbica la Multicookerul Philips

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel
  • 500 grame fasole boabe -[fiarta ]
  • 250 gr mazare verde [ congelata ]
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie mare telina radacina
  • 1 crenguta leustean verde
  • 1 gogosar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu boabe:

  1. Carnea de vitel se spala si se taie cubulete .
  2. Spalati , curatati si din nou spalati legumele .
  3. Ceapa, gogosarul si radacinoasele se taie cuburi , iar morcovii rondele .
  4. Introduceti in cuva masinii de gatit 2 l apa ,legumele  foile de dafin si carnea .
  5. Sarati .
  6. Setati  programul de fierbere timp de o ora .
  7. Dupa o ora se introduce mazarea , fasolea boabe [  eu am avut fiarta in prealabil].
  8. Tot acum se pun rosiile tocate marunt si crenguta de leustean .
  9. Fierbeti inca maximum 10 minute .
  10. Scoateti crengurta de leustean - sa nu dea gust prea puternic .
  11. Gustati si condimentati cu sare daca mai este necesar si cu piper .
  12. Serviti ciorba cu patrunjel verde pe deasupra .
  13.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Langa ciorba puneti ardei iute , ceapa verde , ridichi .

2

Daca doriti serviti la masa si snmantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu boabe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de cartofi noi