Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu ma dau eu in vant dupa carnea de vita,dar ciorba imi place foarte mult,mai ales daca are legume din abundenta.Asa ca azi am prestat niste ciorbita din gatu`lu vitelu....a fiert repede,deci era vitelu nu vita.....
Mai intai am spalat carea,os a avut foarte putin,apoi am pus o oala cu apa pe foc,am pus carnea si un pic de sare si am lasat sa fiarba pana carnea s-a desprins de pe os.Din cand in cand am luat spuma formata si am indepartat-o.Cat timp a fiert carnea am pregatit zarzavaturile.Am curatat si taiat ceapa marunt,radacinoasele le-am curatat si taiat cubulete,ardeiul l-am curatat de seminte si l-am taiat cubulete.Rosiile le-am decojit si taiat marunt.
Cand carnea s-a fiert am scos-o din zeama,am taiat-o cubulete iar zeama am strecurat-o.Am pus o oala pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat uleiul si apoi legumele,mai putin rosiile,am presarat un pic de sare si le-am calit cca 15 min,apoi am adaugat zeama unde a fiert carnea,am lasat sa dea in clocot apoi am adaugat si rosiile.Lasam sa fiarba cca 15 min,adaugam carnea si borsul.La final adaugam leusteanul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult