Ciorba radauteana

de zaharia_mihaela2005 in Ciorbe, 20 Dec 2010 | 6614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi
  • 600 gr smantana
  • 5 galbenusuri
  • 2 cuburi concentrat de gaina
  • usturoi
  • otet
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se taie pieptul de pui cubulete, se pune la fiert apoi se spumeaza. Morcovii , ardeiul si cartofii se taie cubulete si se adauga peste pieptul de pui. Separat se amesteca smantana cu galbenusurile . Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga cubuletele de concentrat de gaina , se ia zeama in care au fiert si se adauga peste amestecul de smantana mestecand continu apoi se toarna inapoi peste legume. Usturoiul se bate ,se pune intr-o sita si se adauga la ciorba turnand zeama din ciorba peste el ,apoi se adauga si otet, se mai lasa sa fiarba 5 minute si dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

zaharia_mihaela2005 1

04.01.2011, 18:49

este f buna ionix. mie nu imi place ciorba de burta dar asta e una din preferatele mele

zaharia_mihaela2005 1

04.01.2011, 18:50

multumesc mult cristina

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:48

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura