Ciorba radauteana cu praz

de Bya Ralu in Ciorbe, 29 Dec 2015 | 1146 vizualizari

 

M am inspirat din reteta lui mery,doar ca eu am pus si praz in plus.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui(sau bucati de pui,aripi,spate)
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 buc praz
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri de faina
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta/piper
  • otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana cu praz:

Se pune la fiert pieptul de pui in oala de ciorba.


Ceapa o tocam marunt,morcovul rondele iar pastarnacul cubulete si le calim in putin ulei de masline.


Se adauga legumele calite dupa circa 20 minute,cand pieptul de pui este fiert(se scoate si se taie cubulete).


Adaugam foiile de dafin si usturoiul pisat peste care se adauga putin otet.


Prazul se taie rondele si se adauga spre final in ciorba.


Smantana se amesteca cu galbenusuriile si faina care se subtiaza cu zeama din ciorba.


Acest amestec se adauga treptat,amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase.


Se adauga condimente dupa gust si se mai lasa 5-10 minute sa fiarba la foc mic.


Se pune patrunjel tocat marunt dupa stingerea focului.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

2

eu am adaugat si putin tarhon in otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

29.12.2015, 20:23

Catalina L 1

30.12.2015, 22:33

ce-mi placeeeee

Bya Ralu 1

01.01.2016, 17:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste(macrou)