Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 3563 vizualizari

 

 O data ce m-am invatat cu micutul acesta negru numit Crock Pot  imi place sa gatesc mereu cu el . De data aceasta o ciorba taraneasca de pui a fost alegerea pentru pranz .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe rosii mici
  • 2 rosii
  • 2 morcovi mici
  • 2 cartofi mici
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie de telina
  • 1 mana de varza tocata
  • 1 ,2 pahar mazare verde
  • 1/2 pahar fasole verde
  • telina si patrunjel verde
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot:

  1. Carnea de pui se taie cubulete .
  2. Legumele se curata si se spala .
  3. Morcovul , ceapa , cartofii si ardeii se toaca marunt .
  4. Toate ingredentele pregatite se pun la fiert in slow cooker Crock Pot sub capac .
  5. Pentru ajutarea procesului de fierbere folositi apa fierbinte .Sarati .
  6. Setati temperatura pe High timp de doua ore si jumatate .
  7. Ramane sa lasati profesionistul sa-si faca treaba in liniste gatind slow.
  8. Gustati ciorba si sarati daca mai este nevoie .
  9. La servire garnisiti ciorba cu patrunjel si telina tocata .
  10.  Serviti ciorba taraneasca de pui insotita de ceapa si ardei iuti .
  11. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Am obtinut o ciorba plina de vitamine si as putea spune chiar light , fara multe grasimi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot