Ciorba taraneasca de vacuta

de -Licurici- in Ciorbe, 20 Aug 2017 | 3077 vizualizari

 

O ciorba care mie imi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita cu os
  • 2-3 rosii mari
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ardei capia
  • 1 buc. mica radacina de telina
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • fidea
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert.


Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o o ora, de cand a inceput sa fiarba.


Intre timp, am pregatit legumele.


Ceapa am lasat-o intreaga, la fel si bucata de telina, morcovii i-am taiat rondele mai groase, iar ardeiul bastonase.


Le-am pus in oala, am adaugat sare si le-am lasat sa fiarba 30 min.


Am taiat rosiile si cartofii cubulete, apoi le-am pus in oala.


Am potrivit gustul de sare si piper si am mai lasat pe foc pana au fiert cartofii.


Am adaugat fideaua si am lasat sa fiarba pana am pregatit ouale.


Ouale le-am batut cu furculita impreuna cu sare si piper, apoi le-am adaugat in ciorba, putin cate putin, amestecand cu lingura continuu in ciorba.


La sfarsit, am adaugat patrunjel si am mai lasat aproximativ 2 min pe foc, apoi am oprit focul.


Am servit cu paine prajita si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

Vara, ciorba se acreste daca patrunjelul nu este fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

oanapl 1

21.08.2017, 20:23

Delicioasa!

elucubratiiculinare 1

22.08.2017, 08:42

arata super

mihaelar63 1

08.01.2018, 11:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu ciocolata si crema de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare