Ciorba taraneasca de vitel

de cristinne in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2010 | 9923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel
  • morcovi: 2 bucati;
  • telina: 1 bucata
  • radacina patrunjel:1 bucata
  • cartofi: 2 bucati
  • dovlecei: 1 bucata
  • ulei: 4linguri
  • apa: 1,5 l
  • condimente: sare, piper, maghiran, oregano, curry, ardei uscat,
  • patrunjel, marar
  • 2 rosii tocate fin;
  • 2 cepe;
  • 1 ardei gras rosu sau verde;
  • smantana;
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vitel:

Se taie cubulete carnea de vitel si se pune intr-un vas cu apa la fiert. Se spumeaza din cand in cand, dupa caz. Separat in alta oala, se taie marunt ceapa si se pune la calit in ulei alaturi de morcov, radacina de patrunjel, telina rasa si ardeiul taiat cubulete. Se amesteca continuu pana se inmoaie legumele. Se toarna apa ( cata ciorbita doriti sa iasa, in cazul meu- 1,5l) si se lasa la fiert. Se scoate carnea de vita din celalalt vas si se adauga in cel cu legumele ca sa fiarba toate impreuna. Dupa cca 1,5ore (ca vita fierbe greu) se adauga si cubuletele taiate in prealabil de cartofi si dovlecel. Se mai lasa 20 min si se adauga si condimentele. Se gusta daca e carnea fiarta . Daca este fiarta. se adauga si rosiile tocate marunt. La final se presara si verdeata tocata fin. FIecare, dupa preferinta va servi ciorbita impreuna cu 1 lg de smantana si cu un ardei iute. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sidy 1

11.07.2010, 10:03

Buna tare de tot !!! Si daca are si smantana si un ardei iute, cu siguranta ca e pe placul meu !!!! mai ai loc de furcu ? merg sa-ti trimit si eu...

Teo 1

11.07.2010, 23:27

ai asezat-o perfect , mie de-asta imi place , ca e ...taraneasca !

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Harira - Supa crema de legume cu vita si taitei, a la Maroc