Ciorba usoara de cartofi cu leustean

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 3688 vizualizari

 

o ciorba delicioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi marisori
  • 2 foi de dafin mici
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • cca 1-1,5l apa rece
  • leustean proaspat dupa gust
  • otet de capsuni (optional, la servire)
  • cateva frunze de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara de cartofi cu leustean:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa o tocam si o punem in oala , adaugam 33linguri ulei de masline si o lasam la sotat doua minute.

Adaugam mocovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim in continuare, cca 5 minute.

Punem apa peste legumele sortate, cartofii taiati cubulete, foile de dafin,sare si piper dupa gust.

Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii, adaugam leustean proaspat, patrunjel tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

La servire se poate acri cu otet, daca va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de cartofi cu leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN