Se spala ficatelul, se pune la fiert, se spumeaza de cate ori este nevoie, dupa care aruncam apa in care a fiert si spalam ficatelul cu apa rece.
Intre timp taiem legumele dupa preferinte.
Punem alta apa peste ficatel si-l punem din nou la fiert impreuna cu legumele si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb toate, dupa care punem catve picaturi de ulei si praful de sare, iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro