Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam ciupercile le spalam bine apoi le punem la fiert.
Cand ciupercile au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem.
Curatam ceapa, o taiem marunt,apoi o punem in tigaia cu ulei incins.Lasam pana ce devine aurie.
Peste ceapa aurie punem cele 2 linguri de faina iar cu un tel mestecam rapid punand putin cate putin din zeama in care au fiert ciupercile.Cand totul devine omogen punem si ciupercile si mai lasam 5 min,apoi punem si smantana,piperul si sarea,lasam sa mai dea un clocot dupa care stingem focul si punem patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult