Ciulama de ciuperci

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 30 Iul 2011 | 3409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2linguri faina
  • 2linguri smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam ciupercile le spalam bine apoi le punem la fiert.

Cand ciupercile au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem.

Curatam ceapa, o taiem marunt,apoi o punem in tigaia cu ulei incins.Lasam pana ce devine aurie.

Peste ceapa aurie punem cele 2 linguri de faina iar cu un tel mestecam rapid punand putin cate putin din zeama in care au fiert ciupercile.Cand totul devine omogen punem si ciupercile si mai lasam 5 min,apoi punem si smantana,piperul si sarea,lasam sa mai dea un clocot dupa care stingem focul si punem patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan