Ciulama de pui

de ionela2682 in Pui, 16 Mar 2010 | 2518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui 4 buc
  • ceapa 1 buc
  • supa sau apa 2 cani
  • faina 2 linguri
  • sare piper
  • usturoi dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

dupa ce am curatat si spalat bine ciocanelele le punem la fiert (astfel obtinem supa) dupa care le tragem putin in ulei pe toate partile.le scoatem si le punem deoparte iar in uleiul ramas calim ceapa tocata cat mai fin , in momentul in care aceasta a devenit aurie punem cele doua linguri de faina si amestecam bine sa se inglobeze, adaugam doua cani de supa si tinem pe foc amestecand continuu cam 5 min dupa care adaugam si ciocanelele si usturoiul pisat .Saram piperam ...si gata!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ionela2682 1

16.03.2010, 16:35

eu nu stiam ca nu se pune ceapa si usturoi!

liana_geicu 1

16.03.2010, 19:46

Ce idee buna mi-ai dat! Nu am mai facut/mancat de mult ciulama; cred ca o sa fac maine!

portobelo 1

31.08.2014, 17:31

Foarte buna reteta...; dar in loc de 2 cani de "supa de pui", incercati cu o cana de supa, dupa care adaugati o cana de lapte, ... iar usturoiul, calit impreuna cu ceapa

Laptele in ciulama nu mai da arsuri la stomac dupa ce maninci ciulamaua. !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la ceaun cu mamaliga la gratar