Ciupercile se curata si se scoate coada. Se pun in tava pe foaia de pergament.
Coditele se taie marunt cu ceapa si se pun in tigaie cu putin unt sa se rumeneasca,apoi se adauga vegeta si patrunjelul.
Dupa ce este gata umplutura,in ciuperci se pune cate un varf de cutit de unt si apoi umplutura. Deasupra se pune cascaval ras sau taiat bucatele mici ca sa nu iasa din ciupeca.
Peste tava se pune folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins in prealabil si se da temperatura la jumatate. Cu 5 min inainte de a scoate de la cuptor,se ia folia de aluminiu si se mai baga la cuptor pt a prinde cascavalul crusta.
Se manca caldute. Pofta Mare!!!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro