Ciuperci umplute

de portiadelumina in Mancaruri de post, 19 Apr 2013 | 2175 vizualizari

 

Ştiu că postul (alimentar) este de multe ori o problemă pentru mulţi oameni. Numai că există multe produse naturale şi sănătoase ce pot susţine corpul în încercarea de primenire sângelui într-o anumită perioadă a anului.
Şi cum ciuperca este carnea postului.... .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci (de preferat mai mari)
  • 1 ceapă albă
  • 6 grăunţi usturoi
  • 1 ardei capia roşu
  • piper măcinat
  • cimbru
  • pătrunjel verde
  • 50 cl ulei măsline
  • 20 gr. margarină
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se prepară foarte simplu. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se lasă la scurs, Între timp se toacă legumele şi se amestecă dimpreună cu condimentele în aşa fel încât să apară ca un mix de legume. Se unge tava cu margarină, se pun ciupercile în tavă şi se pregătesc pentru umplere. În fiecare ciupercă am pus un pic de ulei de măsline, am pus din mixul de legume tocate şi am pus sare.


Se pun la cuptor şi se lasă până când ciupercile sunt pătrunse de sucul ingredientelor şi se coc potrivit în partea exterioară.


Se pot servi ca fel principal ori ca aperitiv.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Înainte de umplere, ciupercile pot fi coapte 7 minute, în tavă, astfel legumele îşi pot păstra multe din calităţile ce se pot pierde prin coacere.

2

Pentru cei care nu doresc ca ciupercile să fie prea fripte, peste tavă, se poate pune în timpul coacerii folie de aluminiu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (65)

ela 1

21.04.2013, 19:30

ciuperci................

portiadelumina 1

21.04.2013, 20:30

Mulţumesc frumos, Ela!

Irina 1

24.04.2013, 09:43

Foarte bune si intr-adevar inlocuiesc cu succes carnea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa insiropata - de post