Ciuperci umplute

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 3622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune  
  • 1 fir ceapa rosie  
  • 1 lingura ulei  
  • 100g cascaval ras  
  • 1 lingura patrunjel verde tocat  
  • 2-3 catei de usturoi tocati marunt  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2-3 linguri maioneza din soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si puneti impreuna ceapa, piciorusele ciupercilor si usturoiul tocate toate cubulete.Se lasa la calit pana se rumenesc usor si apa lasata de ciuperci s-a evaporate.Se lasa la racit,apoi se adauga cascavalul ras,partunjelul proapat tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile,apoi se ung cu maioneza din soia(puteti folosii ce maioneza va place).

Totul se pune intr-o tava de yena care se unge cu putin ulei.Se baga tava la cuprotul preancins pana se rumenesc bine,dupa care se scot din cuptor.

Sunt bune atat calde cat si reci,si pot fi folosite ca si garnitura la peste,friptura sau simple ,ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci si sunca