Clatite

de -tony- in Dulciuri, 11 Mar 2013 | 3681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri zahar
  • 1 virf cutit scortisoara
  • 400 gr faina
  • ulei ( pentru uns)
  • gem pentru umplutura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

Turnam laptele intr-un bol .Adaugam sarea,zaharul si faina putin cite putin pina obtinem o compozitie omogena.Adaugam scortisoara si amestecam.


Punem pe foc o tigaie unsa cu ulei .Cind s-a incins,adaugam aluat cu ajutorul unui polonic .Cind s-a copt pe o parte o intoarcem pe partea cealalta.


O ungem cu gem si o rulam.


Procedam astfel cu restul de aluat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

marianascarlat 1

13.07.2013, 17:22

Cele mai bune!

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:51

mmm ... una si pentru mine

abstract01 1

27.05.2019, 14:23

foarte bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert clatite cu dulceata de visine