Clatite cu ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 3468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 80 g unt
  • cateva fire de marar sau patrunjel
  • 2 linguri smantana
  • 100 g mozzarella rasa
  • 4 linguri vin
  • 60 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 8 clatite
  • pentru servit:
  • smantana,
  • cascaval ras,
  • patrunjel – optional
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciuperci:

Calim ceapa tocata marunt si ciupercile. Adaugam marar, vin, smantana si 2 linguri mozzarella. Lasam pe foc pana se topeste mozzarella. Compozitia rezultata o lasam sa se raceasca. Umplem clatitele, le rulam si bagam capetele in interior. Le punem intr-un vas de Yena pe care il introducem in cuptor pentru 5-10 minute. Le servim calde cu topping de smantana si cascaval ras. Optional puteti pune si patrunjel tocat.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

divainbucatarie 1

24.01.2011, 23:01

va multumesc!!!!!!

elena1988 1

26.01.2011, 16:14

goldielocks 1

09.02.2011, 21:16

asa ceva am mancat intr-un restaurant din Brasov,exceptionale au fost,deci pp ca si acestea sunt la fel de gustoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon si crema de branza