Clătite umplute cu piept de pui (2)

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 12353 vizualizari

 

Pentru c-au fost apreciate am zis sa le mai fac iar ... daaaar cu un amestec diferit…
Reteta o am de la d-na administrator, tot de la ea :P

 

INGREDIENTE

  • 15 clatite normale
  •  Pentru umplutura:  
  • ½ kg ciuperci
  • 300 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • Un piept mare de pui
  • Doua oua
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • ½ lingurita Busuioc tocat
  • 50 g unt

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite umplute cu piept de pui (2):

 

Ciupercile se curata, se taie si se oparasc in apa clocotita timp de 4-5 minute.

Pieptul de pui se fierbe bine iar apoi se taie cubulete.

Verdeturile se spala bine si se toaca marunt.

Intr-un bol amestecam ciupercile, puiul si verdeturile.

Intr-un castronel batem ouale bine si le amestecam bine cu: smantana, usturoiul pisat marunt, sarea, piperul si busuiocul.

Sosul de smantana se pune peste amestecul de pui si se incorporeaza bine.

Pe mijlocul clatite punem umplutura si intindem spre marginile laterale.

Clatitele le impaturim, ca pe sarmale, si le punem pe o tava.

Intre clatite punem cate o feliuta de unt.

Sa nu uitam sa incingem cuptorul inainte si pe tava sa punem hartie de copt.

Se lasa la foc mic timp de 15-20 de min.

Sunt bune atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite umplute cu piept de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionix 1

25.03.2010, 12:18

Oana, uite ca nu m-a dus capul sa rad cascaval... cu siguranta sunt super super daca o sa rad cascaval... data viitoare asa fac, cu siguranta... sarut-mana

gaby_duceag 1

25.03.2010, 12:41

super reteta.pup ionixu

ionix 1

26.03.2010, 20:44

Gabytzuuuuu, mersic... pup si eu la tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shawarma