Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 15 Aug 2011 | 9713 vizualizari

 

Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor

 

INGREDIENTE

  • Clatite:
  • 2 oua
  • 150 ml apa minerala
  • 1 lingura ulei
  • 150-160 g faina
  • 1 praf de sare
  • 5 g praf de copt
  •  Umplutura:
  • 400 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 100 g ciuperci
  • 50-100 g kaizer afumat
  • 1 lingura pasta de tomate/2 linguri bulion
  • Sare,piper,chili
  • Sos:
  • 150 ml smantana pt gatit
  • 1 ou
  • Sare,piper
  •  +
  • 150 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor:

Clatite umplute cu pui si ciuperci la cuptor:


Clatite:


Oul se bate cu un praf de sare,apoi se adauga apa si uleiul si se omoegenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia lichida. Trebuie sa obtinem o compozitie potrivit de groasa,ca pentru clatitele normale. Din aluat se coc clatite si se aseaza una peste alta.


Umplutura.


Pieptul de pui se taie bucatele foarte mici,se condimenteaza si se pune in ulei incins sa se rumeneasca,apoi se adauga ceapa si ciupercile,taiate marunt. Se lasa sa se caleasca putin apoi se adauga 50 ml apa si pasta/bulionul si se fierbe amestecul pana scade tot sosul. Se condimenteaza.


O tava termorezistenta se unge cu unt. Pe fiecare clatita se pun 2 linguri din umplutura si se impaturesc aducand marginile spre interior,apoi se ruleaza . Se aseaza clatitele in tava,una langa alta.


Din smantana,ou,sare si piper se obtine un sos care se toarna peste clatite. Cascavalul se rade si se acopera clatitele. Tava se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste cascavalul.


Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor se servesc simple sau alaturi de smantana,rosii si marar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

26.06.2012, 10:24

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 13:42

interesanta reteta

babi5 1

07.10.2014, 16:33

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caneloni cu pui si spanac