Coaste de miel cu cartofi si usturoi

de Constelatialeu in Oaie, 27 Ian 2017 | 588 vizualizari

 

Stiu, nu este Pastele,dar eu sunt fata pastratoare, ca doar eu mananc behaite si nu puteam sa devorez 1/2 de miel...am luat-o asa treptat si uite ca mi-a picat o pofta taman azi.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g coaste de miel
  • 2 cartofi mai maricei
  • 5-6 catei de usturoi
  • condimente Fuchs Aglio e Olio ( stiu ca nu-s condimente pentru miel, dar mie imi plac si le-am folosit si la miel)
  • rozmarin pentru cartofi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel cu cartofi si usturoi:

Am scos coastele de la congelator, le-am lasat sa se dezghete, le-am taiat in doua, le-am uscat cu un servet, apoi le-am uns cu ulei, am presarat sare si condimente Fuchs. Curatam cateii de usturoi si ii taiem bucatele mai mici, curatam cartofii si ii taiem in 6. Intr-o tava de ceramica asezam o bucata mare de hartie de copt, suficienta cat sa putem sa o strangem si sa o legam cu coastele inauntru. Asezam coastele, usturoiul, cartofii, presaram rozmarin peste cartofi, strangem hartia de copt si o legam , turnam vinul in tava, bagam tava la cuptor, cca 2 ore la foc moderat, apoi scoatem tava din cuptor si dezlegam hartia de copt, bagam din nou la cuptor sa se rumeneasca bine pe o parte si pe alta, cca 30 min la foc mic. M-am lins pe degete la propriu.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu cartofi si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

kytz 1

27.01.2017, 23:37

dantes 1

28.01.2017, 06:29

Super!

-Marius- 1

28.01.2017, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel