Coaste de miel cu cartofi si usturoi

de Constelatialeu in Oaie, 27 Ian 2017 | 6722 vizualizari

 

Stiu, nu este Pastele,dar eu sunt fata pastratoare, ca doar eu mananc behaite si nu puteam sa devorez 1/2 de miel...am luat-o asa treptat si uite ca mi-a picat o pofta taman azi.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g coaste de miel
  • 2 cartofi mai maricei
  • 5-6 catei de usturoi
  • condimente Fuchs Aglio e Olio ( stiu ca nu-s condimente pentru miel, dar mie imi plac si le-am folosit si la miel)
  • rozmarin pentru cartofi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel cu cartofi si usturoi:

Am scos coastele de la congelator, le-am lasat sa se dezghete, le-am taiat in doua, le-am uscat cu un servet, apoi le-am uns cu ulei, am presarat sare si condimente Fuchs. Curatam cateii de usturoi si ii taiem bucatele mai mici, curatam cartofii si ii taiem in 6. Intr-o tava de ceramica asezam o bucata mare de hartie de copt, suficienta cat sa putem sa o strangem si sa o legam cu coastele inauntru. Asezam coastele, usturoiul, cartofii, presaram rozmarin peste cartofi, strangem hartia de copt si o legam , turnam vinul in tava, bagam tava la cuptor, cca 2 ore la foc moderat, apoi scoatem tava din cuptor si dezlegam hartia de copt, bagam din nou la cuptor sa se rumeneasca bine  pe o parte si pe alta, cca 30 min la foc mic. M-am lins pe degete la propriu.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu cartofi si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de miel