Coaste de porc cu spanac

de diaconta in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 3676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • 500 gr spanac
  • smantana
  • lapte
  • usturoi
  • faina
  • iaurt,sos de soia,ketchup iute,condimente carne,mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu spanac:

Coastele se spala,se taie,se condimenteaza si se pun la marinat intr-un amestec de iaurt,ketchup iute,sos de soia si mustar.

Se lasa la frigider cateva ore,dupa care se pun la cuptor(eu le-am pus intr-un vas de ceramica)se mai adauga putina supa de pui si se lasa pana  cand sunt bine patrunse si rumenite.

Spanacul se spala,se aleg frunzele si se oparesc putin in apa cu sare.

Se strecoara si se pune sub un jet de apa rece,pentru a-si pastra culoarea.

Se zdrobesc 3-4 catei de usturoi si se pun la prajit cu putin ulei.Se adauga 2 linguri de faina,iar apoi lapte si smantana,pana se obtine un sos mai consistent.

Se taie spanacul si se adauga in sosul de smantana.Se mai fierbe putin,se mai adauga sare si piper dupa gust.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

elena1988 1

22.03.2011, 18:24

merisor 1

31.07.2012, 18:34

bun, voi incerca si eu asa

diaconta 1

31.07.2012, 18:41

Doar daca-ti place asa Meri
daca-i gustos pot sa-l mananc si altfel dar am avut o experienta neplacuta cu spanacul asa ca sunt prevazatoare))
Eram odata plecata si mancam undeva gen cantina.Era iarna.
am fost intrebata daca manac spanac sau altceva.Eu am ales spanacul cu gandul la spanacul facut acasa.
Cand mi-a fost adus era pur si simplu spanacul golit dintr-un borcan cum se gasea la alimentara.Nu mai zic ca arata jalnic dar era oribil la gust.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!