Coaste de porc cu spanac

de diaconta in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2010 | 3947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • 500 gr spanac
  • smantana
  • lapte
  • usturoi
  • faina
  • iaurt,sos de soia,ketchup iute,condimente carne,mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu spanac:

Coastele se spala,se taie,se condimenteaza si se pun la marinat intr-un amestec de iaurt,ketchup iute,sos de soia si mustar.


Se lasa la frigider cateva ore,dupa care se pun la cuptor(eu le-am pus intr-un vas de ceramica)se mai adauga putina supa de pui si se lasa pana cand sunt bine patrunse si rumenite.


Spanacul se spala,se aleg frunzele si se oparesc putin in apa cu sare.


Se strecoara si se pune sub un jet de apa rece,pentru a-si pastra culoarea.


Se zdrobesc 3-4 catei de usturoi si se pun la prajit cu putin ulei.Se adauga 2 linguri de faina,iar apoi lapte si smantana,pana se obtine un sos mai consistent.


Se taie spanacul si se adauga in sosul de smantana.Se mai fierbe putin,se mai adauga sare si piper dupa gust.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elena1988 1

22.03.2011, 18:24

merisor 1

31.07.2012, 18:34

bun, voi incerca si eu asa

diaconta 1

31.07.2012, 18:41

Doar daca-ti place asa Meri
daca-i gustos pot sa-l mananc si altfel dar am avut o experienta neplacuta cu spanacul asa ca sunt prevazatoare))
Eram odata plecata si mancam undeva gen cantina.Era iarna.
am fost intrebata daca manac spanac sau altceva.Eu am ales spanacul cu gandul la spanacul facut acasa.
Cand mi-a fost adus era pur si simplu spanacul golit dintr-un borcan cum se gasea la alimentara.Nu mai zic ca arata jalnic dar era oribil la gust.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana