Cocosel cu andive la cuptor

de Catalina L in Pui, 11 Oct 2019 | 1300 vizualizari

 

O mancare rapida de preparat, in 10-15 minute este gata ramane numai s-o puneti si s-o lasati  la cuptor.
Puteti adauga legumele dorite in jurul cocoselului, incercati andivele la cuptor sunt foarte bune si singure fara carne.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/cocosel-cu-andive-la-cuptor.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cocoșel (in jur de 500 gr)
  • 15 gr ulei de masline
  • 20 gr bulion concentrat de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 4 andive- 500 gr
  • 10 gr ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocosel cu andive la cuptor:

Curatati si tocati marunt usturoiul.

Amestecati uleiul cu concentratul de rosii si usturoiul.

Ungeti bine cocoselul cu pasta obtinuta.

Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.

Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andivele.

Taiati-le in 2 daca sunt mari si depuneti-le in jurul cocoselului. Ungeti-le cu un pic de ulei.

Puneti sare, piper si cimbru uscat.

Acoperiti (cu o foaie de aluminium eventual) si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 30 de minute.

Descoperiti, adaugati 150 ml de apa fierbinte si dati din nou la cuptor pentru inca 30 de minute.

Verificati daca mai trebuie apa si arozati cocoselul si andivele din cand in cand.

Serviti 1/2 cocosel cu 2 andive/ persoana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocosel cu andive la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu