Compot de gutui

de jolygina in Sirop / Compot, 18 Oct 2011 | 2768 vizualizari

 

acum cand am fost la tara in concediu am profitat de ultimele fructe culese din gradina asa ca am facut ceva usor si bun

 

INGREDIENTE

  • gutui 
  • zahar
  • zahar vaniliat 
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de gutui:

Curatam gutuile de puf si le taiem felii potrivite, dupa care le asezam in borcane, cam trei sfert din borcan, apoi punem 3 linguri de zahar cu varf in fiecare borcan si cate o lingurita de zahar vaniliat si umplem borcanul cu apa .


Inchidem bine borcanul si le punem intr-un tuci sau oala mai multe borcane, punem apa peste ele, sa treaca jumatate peste borcane si le fierbem 20 de minute in clocot. Le socatem din apa calda si le lasam sa se raceasca, apoi le punem in beci sau camara .


Verificam fiecare borcan sa nu fie rasuflat. Daca are bule deasupra inseamana ca a rasuflat si nu a fost bun capacul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

jolygina 1

19.10.2011, 18:57

multumesc fetelor

kamy 1

20.10.2011, 23:24

dupa mine....cel mai bun compot

jolygina 1

21.10.2011, 09:57

si eu il ador ,imi place sa-l mananc iarna ,cand afara e zapada si stau la caldurica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri