Compot de mure

de dantes in Sirop / Compot, 20 Sep 2019 | 2923 vizualizari

 

Murele contin resveratol - cel mai puternic antioxidant, vitamine, minerale, oligoelemente, precum si o serie de substante cu rol aniinflamator.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mure
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 litru apa.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de mure:

Se spala bine murele, apa se pune la fiert impreuna cu zaharul pana se dizolva, apoi se toarna peste mure. Pune compotul fierbinte in borcane sterilizate, inchide-le bine cu capace si acopera-le cu o patura sa se raceasca treptat.

Compotul se pastreaza la rece, se serveste rece ca atare sau se poate folosi la prepararea prajiturilor sau a tartelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Catalina L 1

22.09.2019, 16:50

bun si vitaminos

Rocsi 1

22.09.2019, 20:38

Ce aromat trebuie sa fie si bun!

Panacris 1

23.09.2019, 18:56

O idee minunată! Mulțumesc Dantes!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nectar de caise