Conopida murata

de Criss in Muraturi, 27 Sep 2011 | 17192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -conopida
  • -bastonase de hrean
  • -cimbru, marar
  • -boabe de piper 
  • -boabe de mustar
  • -sare -
  • otet
  • -apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Conopida rupta in buchetele se spala, se pune in borcane. Se pun si boabele de mustar, piper, bastonasele de hrean, cimbru si marar. Peste conopida se toarna saramura. La 1 l apa se pune o lingura sare si o lingura otet. Se capseaza borcanele si se pun in camara pe raft. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

alinutzika 1

28.09.2011, 14:41

Lau 1

03.10.2011, 08:30

bunas la iarna

Criss 1

03.10.2011, 08:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate in saramura