Conopida pane

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2010 | 2254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai marisoara
  • 2 oua
  • faina
  • ulei
  • delikat(fiecare poate condimenta dupa preferinta)
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

-Am desfacut conopida in buchetele si am cufundat-o in apa fierbinte cu un praf de sare pana am putut sa o patrund cu o furculita. Am scos conopida si am lasat-o la scurs.


-Intre timp, am batut bine ouale, am adaugat condimentele, putina apa rece si faina. Aluatul trebuie sa fie un pic mai gros ca cel de clatite.


-Trecem fiecare buchetel de conopida prin acest aluat si prajim in ulei incins.


-Scoatem conopida pe un servetel de hartie ca sa mai absoarba din ulei, apoi o puteti savura cu sosul de usturoi...un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

LUK 1

11.12.2010, 23:21

si mi eimi place asa conopida

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:19

meosiris 1

03.01.2011, 08:37

Chiar e delicioasa conopida pane! Nemaipomenit de buna! Mie imi place si cu sosul de usturoi langa .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval