Conopida pane

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2014 | 1521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana conopida
  • 3 oua
  • 8 linguri faina alba
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Clatim conopida ;


Intr-o oala cu apa si sare punem conopida si dam la fiert cca 30 de minute ;


Cand a fiert , scurgem de apa ; O desfacem in buchetele nici prea mari nici prea mici ; Condimentam cu sare si piper ;


Spargem 3 oua , le batem cu furculita ;


Intr-o farfurie adaugam faina ;


Punem o tigaie cu ulei la incins ;


Trecem fiecare bucata de conopida prin faina , ou , apoi in uleiul bine incins la prajit ; Prajim bine pe toate partile si scoatem pe un servetel de hartie la scurs !


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

05.12.2014, 13:12

Nu,nu ,nu,asta nu e pe gustul meu! Arata foarte bine!

Ksenya 1

05.12.2014, 18:43

buna conopida!

Teo 1

09.12.2014, 20:05

Si mie imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane