Conopida si broccoli la cuptor

de deyutzky in Mancaruri de legume, 22 Mar 2011 | 9863 vizualizari

 

reteta o am de la matusa iubitului meu si ii multumesc din suflet>:D

 

INGREDIENTE

  • 1 buc broccoli
  • 1 buc conopida 
  • sare 
  • 250 gr telemea
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr smantana
  • 2 oua 
  • unt (pt tava)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida si broccoli la cuptor:

Se curata conopida de frunzulite si cotor, la fel si broccoli. Le desfacem buchetele nu foarte mici, le spalam iar apoi le punem la fiert cu putina sare cam 7-9 min astfel incat sa nu se inmoaie prea tare....broccoli separat de conopida(in 2 craticioare).


Ungem o tava cu unt, asezam buchetelele in tava....eu am pus jum tava de broccoli, jum de conopida.


Se rade telemeaua si se pune peste buchetele....smantana o amestecam cu cele 2 oua si o adaugam peste compozitia din tava.


Se da la cuptor si se verifica pana cand compozitia se leaga...cand e aproape gata, scoatem tava si radem cascavalul peste compozitie..apoi se mai da cateva min la cuptor si....Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida si broccoli la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

26.05.2011, 17:15

deyutzky 1

29.05.2011, 12:43

Andreea Caroline 1

25.11.2011, 15:41

am facut si eu...super buna...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor