Cordon bleu

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2012 | 3795 vizualizari

 

Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de prepararea lui ca apoi n-are cum sa nu iasa :))

 

INGREDIENTE

  • piept de pui (2 bucati),
  • felii de sunca de pui (Sissi),
  • felii de cascaval,
  • sare,
  • piper alb,
  • 3 -4 linguri pesmet,
  • 3 -4 linguri faina,
  • 2 oua,
  • ulei pt prajit,
  • scobitori
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Eu am avut ceva probleme cu pieptul de pui ca nu mi s-a taiat asa frumos cum vroiam, dar am reusit pana in final sa obtin cateva felii frumusele de piept .

Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).

Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.

Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.

Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea. In acest moment am scos si scobitorile ..nu cumva sa le mancam din greseala :))

Am servit cu salata de legume si verdeturi.

Delicios!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cordon bleu-0
Cordon bleu-1
Cordon bleu-2
Cordon bleu-3
Cordon bleu-4
Cordon bleu-5
Cordon bleu-6
Cordon bleu-7
Cordon bleu-8

COMENTARII (42)

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 17:31

Merci Mihaela

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 17:31

Merci eduard

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 17:31

Multu mult Simo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!