Cordon bleu

de Dana_Retetegg in Pui, 8 Dec 2012 | 3947 vizualizari

 

Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de prepararea lui ca apoi n-are cum sa nu iasa :))

 

INGREDIENTE

  • piept de pui (2 bucati),
  • felii de sunca de pui (Sissi),
  • felii de cascaval,
  • sare,
  • piper alb,
  • 3 -4 linguri pesmet,
  • 3 -4 linguri faina,
  • 2 oua,
  • ulei pt prajit,
  • scobitori
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Eu am avut ceva probleme cu pieptul de pui ca nu mi s-a taiat asa frumos cum vroiam, dar am reusit pana in final sa obtin cateva felii frumusele de piept .



Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).



Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.



Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.



Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea. In acest moment am scos si scobitorile ..nu cumva sa le mancam din greseala :))



Am servit cu salata de legume si verdeturi.



Delicios!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 17:31

Merci Mihaela

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 17:31

Merci eduard

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 17:31

Multu mult Simo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana