Cordon bleu

de Gherca Daniela in Pui, 18 Dec 2014 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata)
  • felii de cascaval ( eu am pus afumat)
  • sare
  • piper
  • 2 oua mai mici
  • faina
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare fileu punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare fileu de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.


Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.


Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ianculubita 1

19.12.2014, 10:18

E super bun si-mi place mult dar sper sa nu te superi,cordonul bleu nu se ruleaza,pieptului i se face un buzunar unde se pune cascaval,sunca,se prinde cu scobitoare,se da prin ou si pesmet apoi se prajeste

marcela1979 1

19.12.2014, 11:47

Gherca Daniela 1

19.12.2014, 12:11

Ianculubita, multumesc de apreciere si de ideea in felul cum faci tu Cordonul Bleu. Fiecare are o tactica a lui si fiecare face in felul in care crede ca e mai bun. Aceasta reteta este preluata dupa ideea Jamilei si chiar este foarte buna, familiei mele ii place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui